Over ons

Pridox Steigers is specialist op het gebied van steigerwerk.

We zijn gespecialiseerd in nieuwbouw- en renovatiesteigers en kunnen zowel kleine als grote bouwprojecten voorzien van steigerwerk. We leveren op locatie en zorgen voor de montage en demontage van de steigers.

Naast steigers kunt u ook voor andere uiteenlopende oplossingen bij ons terecht. Zo zorgen wij voor regenkappen, verticaal transport, daksteigers, wind- en regenreductie netten, krimpfolies tot aan anti-inklim beveiligingsproducten.

 

 Onze werkwijze 

  1. Eerst maken we kennis met u. We bespreken uw wensen, bekijken de mogelijkheden en geven advies. Ook geven we een inschatting van de kosten. Wilt u met ons verder? Dan maken we graag een gespecificeerde offerte.
  2. We laten u weten waar u financieel aan toe bent. Onze calculator berekent wat een bouwproject gaat kosten. Dit wordt berekend op basis van de kosten van bouwmaterialen, machines en het aantal werknemers die aan het project gaan werken. Onze medewerkers op het kantoor organiseren het werk en bereiden de werkzaamheden voor. We stellen een deskundig team samen, die afgestemd is op uw project.
  3. Na de calculatie en werkvoorbereiding wordt het project overgedragen aan de uitvoerder. Die coördineert en begeleidt alle fases in het project vanaf dat moment. Hij is het aanspreekpunt en stuurt de medewerkers aan. De uitvoerder overlegt met het hoofd van de productie, de opdrachtgever en de andere partijen die op de bouwplaats werken.
  4. Het project is klaar en wordt opgeleverd. Een mooi moment! We lopen alles samen na en er is altijd ruimte voor opmerkingen of vragen.

 

Onderdeel van de Habovo Groep
Pridox Steigers is onderdeel van de Habovo Groep. De Habovo Groep bestaat uit meerdere ondernemingen die goed op elkaar ingespeeld zijn. Wat ons uniek maakt is ons totaalaanbod. We zijn gespecialiseerd op het gebied van steigerwerken, metselwerken, alle voorkomende afbouwwerkzaamheden, tegelwerken, keukens, sanitair en interieur.

De Habovo Groep hanteert een multidisciplinaire werkwijze. Door onze krachten te bundelen kunnen we de klant veel kennis en ervaring aanbieden. Hierdoor zijn we in staat om de meest uiteenlopende projecten uit te voeren. Dagelijks zijn er meer dan 200 eigen werknemers actief voor de Habovo Groep. Daarnaast hebben we nog een groot aantal partners waar we intensief mee samenwerken. In totaal zijn er dagelijks circa 400 vaklieden actief.

Benieuwd naar de andere ondernemingen?

GA NAAR DE WEBSITE VAN HABOVO GROEP