Habovo Groep

Woningbouw en utiliteitsbouw. Nieuwbouw en renovatie. Wij hebben de oplossing voor al uw opdrachten.

De Habovo Groep is een van de grotere afbouwbedrijven van Nederland. Onze ambitie is om tot de top van de afbouwbedrijven van Nederland te behoren. De verwachte omzet van de groep in 2020 is circa 40 miljoen.  We zijn een familiebedrijf en bestaan sinds 1992. Onze cultuur is ondernemend, flexibel en slagvaardig. We doen wat we zeggen.

De groep bestaat uit tien ondernemingen die goed op elkaar ingespeeld zijn. We hebben veel kennis en ervaring in de afbouw en de inrichting van woningen en bedrijven.

Totaalaanbod
Wat ons uniek maakt is ons totaalaanbod. We zijn gespecialiseerd op het gebied van steigerwerken, metselwerken, alle voorkomende afbouwwerkzaamheden, tegelwerken, keukens, sanitair en interieur.

Multidisciplinaire werkwijze
De Habovo Groep hanteert een multidisciplinaire werkwijze. Door onze krachten te bundelen kunnen we de klant veel kennis en ervaring aanbieden. Hierdoor zijn we in staat om de meest uiteenlopende projecten uit te voeren. Dagelijks zijn er meer dan 200 eigen werknemers actief voor de Habovo Groep. Daarnaast hebben we nog een groot aantal partners waar we intensief mee samenwerken. In totaal zijn er dagelijks circa 400 vaklieden actief.

DIENSTEN OVERZICHT ONDERNEMINGEN

Samen maken we het af